Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] MrPiotrek122

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to jest adekwatne miejsce do tego typu wątków,

ale chciałbym prosić o wyjaśnienie od kiedy to na MPC dostaje się za raportowanie warna?

Już było tak fajnie, starałem się przestrzegać zasad i pomagać w usuwaniu reklam własnie raportując.

Kiedy to poinformowałem użytkownika postem mówiącym o tym że wysyłam raport,

dostałem warna za rzekomy spam.

Wiecie co jeżeli moderator który mi nałożył ostrzeżenie nie cofnie go to uznam że za raporty dostaje się warny i nie ma sensu tego wgl robić.

W ogóle jak można pomyśleć że moja wypowiedź jest spamem? Trzeba być idiotą... bo inaczej nie umiem określić tak niezrównoważonej osoby.

Ciekawi mnie, czy spamerzy pode mną też zostali ukarani.

http://www.mpcforum.pl/topic/699169-tut-kidmod-za-darmo/page__p__5054613#entry5054613

Opublikowano

Warn słuszny...

Twój post to spam i nie ma nad czym dyskutować. Wniosłeś coś do tematu? Nie. Twój post był zbędny i uwierz mi, że raport w zupełności wystarczył.

Opublikowano

W takim razie, dziękuję reklamy na forum będę pochwalał... bo widzę że nie ma sensu raport skoro 3-4 osoby po mnie pisały dokładnie tak samo, powiesz mi czy też zostali ukarani?

Udowadniając mi to odpowiednio?

Opublikowano

A tak.. Nikt nic nie musi Ci udawadniać. Nie Twoja sprawa czy zostali ukarani.

Odnośnie tematu to warn słuszny ;) Zwykły spam. Zawsze daje za taki post warna 5% lub bez %. Jak raczej każdy moderator.

Aaaa... warna dostałeś za posta, nie za raport. Mała subtelna różnica :)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Nie można po prostu napisać do gm? Obojętnie do jakiej osoby z administracji napisał, każda by uznała, że to jest spam i warn słuszny.

Takim postem nic nie wnosisz do tematu, sam raport wystarczy.

Opublikowano

A po co pisałeś, że raportujesz? Kogo to obchodzi? Samo wysłanie raporta w zupełności wystarczy ;)

Ale za same raporty też można dostać warna, to fakt :D Kiedyś mi neta zlagowało, i przez kilka minut jeden raport się wysyłał. Kilka minut po raporcie patrze pw, już nie pamiętam od kogo, i do mnie z pretensjami, że jak jeszcze raz będę się bawił raportami to mi warna wlepi. Okazało się, że przez te kilka minut, wysłało się kilka raportów :D

Ale to taki inny przypadek. Warn słuszny i tyle ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...